Facader

Stor erfaring med facadeafrensning og maling af facade

​Hos Malermester Alf Skovsende udfører vi alt inden for facadereparation og facadeafrensning samt pudsning, kalkning og maling af facade. Vi tilbyder også facadeafrensning og facademaling i fagentrepriser, og vi har endvidere en række gode samarbejdspartnere, således vi kan varetage hovedentrepriser.

​Vi holder til i Kolding, men kører også gerne ud til kunder i blandt andet Fredericia, Vejle og mange andre steder.

​Vi har specialiseret os i alle typer af opgaver i forbindelse med husfacader, herunder maling af facade. Derved får du en kompetent og erfaren samarbejdspartner, når du vælger os. Vi starter naturligvis altid en facadeafrensning med en forundersøgelse.

​De fleste bygninger har elementer i facaden, der gør, at man ikke skal bruge den samme farve på hele facaden. Det kan være murede detaljer, der skal males i kontrastfarver eller udvendigt træværk, der kan give et elegant farvespil i facaden. Et vellykket farvevalg understreger husets form, udtryk og karakter.

​Vi går aldrig på kompromis med vores arbejde

​Vi bruger naturligvis kun kvalitetsprodukter, ligesom vi aldrig går på kompromis med vores arbejde. Vi sørger samtidig for en ordentlig afdækning både i forbindelse med indvendig og udvendig maling af hus.

​Vi har med andre ord en faglig stolthed som faglærte malere. Derfor vægter vi tryghed og troværdighed, ligesom vi betragter en aftale som en aftale. Vi leverer også vores arbejde til rette tid og uden fejl.

​​Kontakt os for en pris på maling af facade i dag

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du information omkring vores priser, er du velkommen til at kontakte os på telefon 22 35 69 80 eller mail maler@alfskovsende.dk. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på maling af facade til dig.

Ring til os på

Maler i Vamdrup