Spartelarbejde

Vi tilbyder sprøjtespartel og traditionel spartling af vægge

Hos Malermester Alf Skovsende udfører vi alle former for spartelarbejde. Vi udfører blandt andet spartling af vægge for private og erhverv i områderne omkring Kolding, Fredericia og Vejle, ligesom vi også arbejder i både fagentrepriser og hovedentrepriser. I den forbindelse har vi en række gode samarbejdspartnere.

​Vi har stor ekspertise med spartelarbejde af mange forskellige elementer, og det kan være alt fra mindre opgaver til helt store projekter. Vi har samtidig stor erfaring med forskellige typer af spartelmasse til blandt andet gipsvægge og lignende samt vådrum som køkken og badeværelse.

​Derved kan du være sikker på, at vi leverer en jævn og bæredygtig bund, der er parat til viderebehandling med opsætning af filt, tapetsering eller maling. Vi benytter sprøjtespartel ved større opgaver med spartling af vægge. Fordelen ved sprøjtespartel er, at det kan udføres dobbelt så hurtigt som traditionel spartling.

Vi kan varetage alt fra indkøb til den færdige væg

​Vi har stor erfaring med spartelarbejde, tapetsering og maling, men også med rådgivning om farver og vægbeklædninger. Derfor kan vi være med hele vejen fra indkøb til den færdige væg.

​Vi benytter kun kvalitetsprodukter, og vi går aldrig på kompromis med vores arbejde. Samtidig sørger vi altid for en grundig afdækning, inden vi påbegynder arbejdet med spartling af vægge.

​Vi er med andre ord faglærte malere, der har en faglig stolthed, og som lægger vægt på tryghed og troværdighed. Det betyder, at vi ikke laver fejl, men kommer til den aftalte tid og betragter en aftale som en aftale.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Ønsker du en pris på spartling af vægge eller andet spartelarbejde? Så kan du kontakte Malermester Alf Skovsende for at få et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 22 35 69 80 eller skriv til maler@alfskovsende.dk.

Ring til os på

Facaderenovering i Høng, Slagelse og Ringsted