Forsegling af vinyl- og linoleumsgulve

Forsegling af vinyl- og linoleumsgulve 

Er de gamle vinyl- eller linoleumsgulve blevet slidte og grimme at se på? Eller er du på udkig efter professionel hjælp til at dekorere gulvet med streger, figurer eller måske dit firmalogo? Malermester Alf Skovsende står klar til at hjælpe dig.

Gamle gulve får nyt liv

Dagligt slid sætter med tiden sine synlige spor på dine gulve. I stedet for at bruge en masse tid og penge på at udskifte gulvene, tilbyder vi at behandle og forsegle dem, så de fremstår som nye igen. Det er en smart og billig måde at renovere dine gulve og øge deres levetid. Tilmed bliver resultatet yderst rengøringsvenligt og slidstærkt – selv ved hård belastning.

Gulvforsegling er det oplagte valg til fx skoler og institutioner, såvel som sygehuse, butikker og kontorer og ikke mindst i sportens verden i fitnesscentre og sportshaller.

Farver, der viser vej og inviterer til leg

Stregmaling på gulvet er en god måde at vise dine gæster, hvor de skal gå hen, mens figurer på skolens eller børnehavens gulve inviterer til leg og bevægelse. Vi har et bredt udvalg af farver, der giver mulighed for at skabe spændende overflader med blikfang for både store og små.

Hos Malermester Alf Skovsende anvender vi kvalitetsprodukter fra Junckers, der sikrer, at resultatet holder i mange år.

Har du brug for et professionelt malerfirma til at forsegle dine gulve i Kolding, Fredericia eller Vejle omegn? Så ring til os og fortæl mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 

Ring til os på

Facaderenovering i Høng, Slagelse og Ringsted