Udvendigt træværk

Det er vigtigt med jævnlig maling af træværk

Hos Malermester Alf Skovsende tilbyder vi maling af træværk for private og erhverv, herunder institutioner og boligforeninger. Vi varetager også gerne maling af træværk i fagentrepriser, ligesom vi også tilbyder hovedentrepriser sammen med vores gode samarbejdspartnere.

​Vi holder til i Kolding Kommune nær Fredericia og Vejle, men vi kommer gerne mange andre steder.

Træ skal vedligeholdelses, ellers bliver det grimt og kedeligt. Dertil kommer, at misligholdt træværk forkorter levetiden. Det kan være et større arbejde, især hvis der er tale om større udvendige flader som facader, vinduer, døre, plankeværk, udestuer, legepladser, bænke og meget mere.

​Maling af træværk kræver et godt håndværk. Dertil kommer, at der skal tages hensyn til, hvordan solen bevæger sig.

​Vi har i det hele taget stor erfaring med maling af træværk, og derfor har vi stor ekspertise i rådgivning om valg af farver og mærke. Vi står gerne for alt fra indkøb til oprydning.

​Vi bruger naturligvis kun kvalitetsprodukter, ligesom vi naturligvis ikke går på kompromis med vores arbejde. Vi sørger samtidig for en grundig afdækning.

​Vi er faglærte malere med en faglig stolthed

​Vi er i det hele tage faglærte malere med en faglig stolthed. Nøgleordene i vores arbejde er tryghed og troværdighed. Det betyder, at vi betragter en aftale som en aftale, ligesom vi leverer vores arbejde i rette tid uden fejl.

​Ring til Malermester Alf Skovsende på telefon 22 35 69 80 for at få et uforpligtende tilbud på maling af træværk. Du kan også sende en e-mail på maler@alfskovsende.dk.

Ring til os på

Maler i Vamdrup