Tapetarbejde

Få et personligt udtryk med opsætning af tapet

Hos Malermester Alf Skovsende tilbyder vi opsætning af tapet, filt og væv samt fototapet for kunder i blandt andet Kolding, Fredericia, Vejle og omegn.

Vi udfører opsætning af filt og tapet til konkurrencedygtige priser for private og erhverv, og vi har i øvrigt en række gode samarbejdspartnere.

​Tapetsering er en enkel måde at give dit hjem et personligt udtryk. Uanset om tapetet er i en ren funktionalistisk stil eller fyldt med detaljer, tilføjer det boligen et unikt præg. Fordelen ved opsætning af tapet er de mange muligheder for mønstre og farvespil.

​​Vi tilbyder opsætning af filt og væv samt alle former for savsmuldstapet. Det giver et pænere resultat, hvis der skal males. Vi nedtager gerne det gamle tapet, hvorpå vi kan afrense og spartle. Vi sørger altid for en grundig afdækning, og vi kommer selvfølgelig også ind i alle hjørner, ligesom vi også klarer skråvægge.

​Vi anvender altid kvalitetsprodukter og går aldrig på kompromis. Vi er i det hele taget malere med høj kvalitet og faglig stolthed. Derfor laver vi ikke fejl, og vi kommer til tiden, ligesom vi naturligvis betragter en aftale som en aftale.

Ring til os på

Maler i Vamdrup